Autokoulu Nyyssönen

KURSSIT

Autokoulustamme saat monipuolista koulutusta ja vinkkejä tämän päivän liikenteessä selviämiseen, olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta autoiluun ja mopoiluun tutustumassa. Meillä on sihteeri paikanpäällä päivittäin, joten asiointi on helppoa.Hän tekee kaikki tarvittavat paperit joita tarvitaan ja ne viedään puolestasi Ajovarmalle, mitkä pitää sinne viedä. Tule sellaisena kuin olet, olet meille tärkeä!

Kursseille voit ilmoittautua tästä.

Seuraavien kurssien aloituspäivät

INFO: Ensimmäistä ajokorttia suorittaessa on käytävä 4 teoriatuntia käsittävä EAS turvallisuuskoulus. Jos sinulla on suoritetuna jokin kortti, EAS koulutusta ei tarvitse käydä. Tällöin soita tai käy koululla niin sovitaan jatkosuunnitelma. Teoriatunnit voit käydä myös netissä. Ilmoita siitä koululle, niin laitan sähköpostiisi linkin jolla pääset osallistumaan nettitunneille.Jokaisen kurssin hintaan kuuluu ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa.

       LISÄKSI:

Opetuslupalaiset voivat osallistua turvallisuuskoulutukseen EAS kun ajo-opetus ei ole vielä alkanut. Kun ajoja on riittävästi ja ajokoe lähestyy silloin on riskienhallintakoulutuksen aika.

EAS tunnit kaikkiin koulutuksiin, jos aikaisempaa korttia ei ole. (ei saa ajaa ennenkuin tunnit käyty)

AM120 mopo, AM121 mopoauto,T-traktori, A-moottoripyörät ja B-henkilöauto

Moottoripyörän korotuskoulutus A1-A2-A

Riskientunnistamiskoulutus ( B-korttia suorittavat)